Jouw event in Huis de Beurs

Een zakelijk event organiseren op een wel heel bijzondere locatie? Van bedrijfsfeest tot vergadering, bij Huis de Beurs kan het! Huis de Beurs, te vinden in hartje Groningen in de schaduw van Der Aa-kerk en de Korenbeurs, beschikt over een ruim opgezet restaurant en twee grote eventzalen. Wij bieden ruimte aan zakelijke events van 5 tot 250 personen. Bekijk ons foodbook voor alle smaakvolle mogelijkheden.
Vergaderen
Huis de Beurs is door de ideale ligging midden in de binnenstad van Groningen en op steenworp afstand van het Centraal Station de perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of vergadering. Onze twee zalen bieden plaats voor 2 tot 60 personen. Het is uiteraard ook mogelijk om ruimtes en activiteiten te combineren. Wij maken graag een offerte op maat.
Lunch & diner
Door de authentieke sfeer die Huis de Beurs met zich meedraagt is deze locatie uitermate geschikt voor culinaire events. Voor groepen groter dan 10 personen maken wij graag een voorstel op maat.

Borrels
Ben jij op zoek naar een locatie voor bijvoorbeeld een afstudeerborrel, verjaardagsfeest of promotieborrel? Huis de Beurs is dé plek om jouw gasten een fantastische avond te bezorgen. Onze zalen met eigen bar bieden ruimte tot 250 personen.

Benieuwd hoe wij ons houden aan de richtlijnen van het RIVM en hoe jouw event er corona-proof uit ziet? Bekijk dan de video.

Contact

Huis de Beurs | A-Kerkhof Zuid Zijde 4 | 9711 JB Groningen

In hartje Groningen in de schaduw van de A-kerk en de Korenbeurs staat het team van Huis de Beurs dagelijks voor u klaar om u gastvrij te ontvangen.

Telefoon: 050 312 0333

Email: info@huisdebeurs.nl